Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ostrzeżenia przed wyjściem

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z Was zdarzyło się pewnie cofnięcie strony, podczas pisania komentarza, wiadomości czy też tematu. Moja propozycja jest taka, aby na forum była blokada. Gdy już piszemy komentarz, itp., a przez przypadek naciśniemy wstecz, pojawiło się ostrzeżenie, czy na pewno chcemy wyjść. Myślę, że było by to pomocne 

Co Wy na to?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie, niepotrzebna funkcja. Rzadko zdarza mi się wyjść z forum tracąc treść posta.

Już lepiej jakby zachowywało treść posta kiedy wyskakuje błąd 502/503, bo to jest problem. Wysyłasz posta, nagle błąd i trzeba od nowa.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Przecież wystarczy tylko kliknąć przejdź na następną stronę i tekst będzie widoczny.... a jeśli nie to tekst się zapisuje, trzeba kliknąć "Więcej opcji" i na dole jest napisane "Wyświetl automatycznie zapisaną treść"

1392294934-U175209.jpg

Klikasz na to i pojawia się tekst...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przecież wystarczy tylko kliknąć przejdź na następną stronę i tekst będzie widoczny.... a jeśli nie to tekst się zapisuje, trzeba kliknąć "Więcej opcji" i na dole jest napisane "Wyświetl automatycznie zapisaną treść"

1392294934-U175209.jpg

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

1392294934-U175209.jpg

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na tak, ale oczywiście tylko w momencie gdy pole gdzie piszemy post/status nie jest puste :x

Opublikowano

1392294934-U175209.jpg

To średnio działa.
Opublikowano

To średnio działa.

Tak, parę razy zdarzyło mi się że coś pisałem trochę czasu i przez przypadek zamknąłem ;_;

Opublikowano

1392294934-U175209.jpg

Nie zawsze to działa -,-

@Co do propozycji, oczywiście, że tak... również funkcja mogłaby istnieć przy próbie wylogowania się :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jestem na tak, pisze czasami dlugie posty i denerwuje mnie to, jak klikne poza okienko wiadommosci i klikne backspace bo chcialem usunac literke a cofa mnie do strony.

Z pewnoscia na TAK

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Czasami coś pisze, a później sie jednak rozmyślam i zamykam kartę więc w takich przypadkach by to przeszkadzało.

W przypadku gdy pisze jakąś odpowiedź czy coś i mam otwarte kilkanaście kart w przeglądarce to zdarza mi sie zamknąć tą co aktualnie potrzebuje więc taki dodatek był by dobrym pomysłem.

Jeżeli będzie możliwość wyłączenia tego w opcjach to na TAK

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...